«Des de l’antiguitat, les ganes de conèixer la riquesa de la vida del planeta i divulgar-la han fet que els naturalistes volguessin representar la fauna de cada lloc mitjançant descripcions i dibuixos.»
«A poc a poc i gràcies a l’evolució de la taxidèrmia, s’han anat construint les grans col·leccions dels museus d’història natural. Aquestes peces són un molt bon recurs per a l’educació, la divulgació, la conservació i la recerca. Els nous materials i els avanços tècnics se sumen al component artístic necessari per a aconseguir l’expressivitat i el moviment de les bones naturalitzacions.»
«L’exposició, amb la col·laboració del Parque de las Ciencias de Granada, presenta la feina cabdal del taxidermista i escultor Antonio Pérez, un referent internacional en aquesta disciplina.»
Aquest article de l'Agenda Cultural ha estat actualitzat el 7 de maig de 2024, per la qual cosa, en previsió de possibles modificacions posteriors, us recomanem contrastar la informació amb la que apareix publicada al web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Podeu fer-ho seguint l'enllaç següent:
El primer diumenge de mes durant tota la jornada, i tots els diumenges de l’any a partir de les 15 h. 12 de febrer per Festes Santa Eulàlia , 18 de maig, Dia Internacional dels Museus i 24 de setembre i la Mercè.